EnglishGreek Russian

Σχεδιασμός – Κατασκευή πισίνας

Ιδέες και λύσεις που σας ταιριάζουν

Ποιότητα καινοτομία και υψηλή αισθητική, όλα σε μία πισίνα!

Η V.I.P. έχει την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να κατασκευάσει για σας την πισίνα που θέλετε. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια ώστε να επιλέξετε την ιδανική πισίνα για σας. Κάθε τύπος ή τεχνολογία είναι εντός των δυνατοτήτων της V.I.P. Μπετόν ή προκάτ, υπερχείλιση ή σκίμμερ, πλακίδια ή μεμβράνη, απολύμανση με χλώριο ή χωρίς, είναι μόνο μερικοί από τους συνδυασμούς που μπορείτε να επιλέξετε.

Πέραν των βασικών της σχεδίων η V.I.P. δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε ελεύθερα εσείς ή ο αρχικτέκτονας σας την πισίνα σας σύμφωνα με τις δικές σας αισθητικές απαιτήσεις. Η V.I.P. αφού κάνει την τελική μελέτη δωρεάν θα κατασκευάσει ακριβώς την πισίνα που σχεδιάσατε αξιοποιώντας τη μέγιστη δυνατή προσαρμογή στον χώρο και τις προσωπικές σας αισθητικές απαιτήσεις.
Οι πισίνες της εταιρίας μας είναι πιστοποιημένες από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) ως προς την αντοχή και την ασφάλεια τους.

Πισίνα σε ελεύθερο σχέδιο

Φτιάξτε την πισίνα σας όπως ακριβώς σας αρέσει χωρίς να σκέπτεστε το κόστος κατασκευής καμπυλόγραμμων σχεδίων. Η τεχνολογία που η Vogue Image Pools χρησιμοποιεί επιτρέπει την κατασκευή πισίνων όλων των σχεδίων χωρίς ειδικό κόστος.

Ο εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα σας επισκεφτεί και θα σας βοηθήσει στην χωροθέτηση της πισίνας σας, θα σας επιδείξει σχέδια από πισίνες, νέες τεχνολογίες λειτουργίας πισίνων, υλικά κατασκευής πισίνας και θα φτιάξει από κοινού μαζί σας το κοστολόγιο της πισίνας σας προσαρμοσμένο στον προϋπολογισμό σας.

Ένα τηλεφώνημά σας στην Εταιρεία μας είναι η αρχή για να γίνει αληθινό το όνειρο μιας πισίνας όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί.

Previous slide
Next slide

Σχέδια πισίνων- VIP projects

Αν δεν θέλετε να σχεδιάσετε την δικιά σας πισίνα μπορείτε να δείτε τις προτάσεις για τα μοντέλα πισίνων που κατασκευάζουμε.

Η κατασκευή είναι ”αντισεισμική” και η Vogue Image Pools σας την προσφέρει με 25 χρόνια εγγύηση.

Κατασκευή Επαγγελματικών Πισίνων

Για σας που μια πισίνα είναι επαγγελματικό εργαλείο η V.I.P. μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά στη δημιουργία του.

Η V.I.P. προσφέρει ειδικές τιμές στους επαγγελματίες για έργα στη διάρκεια του χειμώνα.

Προσδώστε στον επαγγελματικό σας χώρο αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής. Ξενοδοχεία , χώροι δεξιώσεων , γυμναστήρια είναι μερικές από τις επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευθεί την τεχνογνωσία και αξιοπιστία της V.I.P.

Previous slide
Next slide

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς εργαζόμαστε ή πώς να ξεκινήσετε τη δημιουργία της πισίνας σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.