EnglishGreek Russian

Κατηγορίες, Τύποι Πισίνων

Η V.I.P. έχει την δυνατότητα και την τεχνογνωσία
να κατασκευάσει για σας την πισίνα που θέλετε.

Επιλογή πισίνας

Η V.I.P. έχει την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να κατασκευάσει για σας την πισίνα που θέλετε. Μπετόν ή προκάτ υπερχείλιση ή σκίμμερ, πλακίδια ή μεμβράνη, απολύμανση με χλώριο ή χωρίς, είναι μόνο μερικοί από τους συνδυασμούς που μπορείτε να επιλέξετε.

Η V.I.P. μπορεί να εκδώσει για σας την Άδεια από την Πολεοδομία και την Άδεια λειτουργίας αν η πισίνα σας είναι επαγγελματική.

Ένα τηλεφώνημά σας στην Εταιρεία μας είναι η αρχή για να γίνει αληθινό το όνειρο μιας πισίνας όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί. Ο εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα σας επισκεφτεί και θα σας βοηθήσει στην χωροθέτηση της πισίνας σας, θα σας επιδείξει σχέδια από πισίνες, νέες τεχνολογίες λειτουργίας πισίνων, υλικά κατασκευής πισίνας και θα φτιάξει από κοινού μαζί σας το κοστολόγιο της πισίνας σας προσαρμοσμένο στον προϋπολογισμό σας.

Βιομηχανοποιημένες, Προκατασκευασμένες πισίνες (ΠΡΟΚΑΤ)

Δομημένες στο έδαφος πισίνες με βιομηχανοποιημένα χαλύβδινα πάνελ, επενδυμένα με PVC. Μια σύγχρονη πισίνα κατασκευασμένη με την διαδικασία των χαλύβδινων πάνελ αποτελεί εγγύηση για σταθερότητα, αντοχή, αντισεισμική προστασία… και ομορφιά.

Η μέθοδος κατασκευής είναι αποκλειστική με την υψηλότερη ποιότητα υλικών. Με τις πισίνες V.I.P. έχετε τη δυνατότητα επιλογής των διαστάσεων και του σχήματος που επιθυμείτε, για να προσαρμόσετε την κατασκευή στον κήπο σας και φυσικά στον προϋπολογισμό σας. Βρίσκεστε τόσο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας.

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνατε! Vogue Image Pools: ένα μεγάλο όνομα εγγυάται για την πισίνα σας.

Πισίνες Μπετόν Κλασσικές

Υψηλή αισθητική! Κλασικές πισίνες από σκυρόδεμα. Η μεγάλη μας εμπειρία, σε κατασκευές κολυμβητικών δεξαμενών, με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας δίνει τη δυνατότητα εξολοκλήρου κατασκευών από μπετόν ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Επιθυμείτε ένα ιδιαίτερο σχήμα «L», τετράγωνο, πολυγωνικό, σχήμα διαμαντιού, καμπυλόγραμμο ή γωνιώδες σχήμα…προκαθορισμένο ή ξεχωριστό σχήμα, υπερχείλιση ή skimmer, η επιλογή είναι δική σας!

Η V.I.P θα σας προσφέρει την τελική μελέτη δωρεάν. Πολυάριθμα εξαρτήματα, όπως αυτόματα καλύμματα, σκαλοπάτια και στέγαστρα, θα δώσουν στην πισίνα σας τη δική της προσωπικότητα.

Πισίνα Υπερχείλιση ή Skimmer

Στην πραγματικότητα είναι ένα ερώτημα και συχνός προβληματισμός για την σωστή επιλογή του τύπου επανακυκλοφορίας του νερού που πρέπει να επιλεγεί.

Υψηλή αισθητική! Μια πισίνα υπερχείλισης δεν έχει στάθμη ύδατος, έτσι το νερό ρέει αργά στα πλαϊνά της τμήματα. Σε αυτή την περίπτωση, το νερό της πισίνας ανακυκλώνεται διαρκώς, όπως μια φυσική υδάτινη πηγή.

Πισίνα Skimmer Επίσης υψηλή αισθητική! Μία πισίνα skimmer είναι απλούστερης, οικονομικότερης και γρηγορότερης κατασκευής.

Όσον αφορά την απολύμανση δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, περισσότερο οι διαφορές είναι στην απορρύπανση, την αισθητική και το κόστος.

Ο σύμβουλος της Vogue Image Pools θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιος τύπος πισίνας σας ταιριάζει.

Οι συνδυασμοί είναι πολλοί. Μπορείτε να επιλέξετε βιομηχανοποιημένη πισίνα υπερχείλισης ή skimmer και φυσικά ο ίδιος συνδυασμός ισχύει για τις κλασικές πισίνες

Πισίνα προκάτ με περιφερειακή υπερχείλιση

Πισίνα Skimmer

Πισίνες Πολυεστερικές

Οι πολυεστερικές πισίνες (fiberglass) είναι ένας από τους πιο ικανοποιητικούς και ευπροσάρμοστους τρόπους για να μεταμορφώσεί την αυλή σας σε τόπος χαλάρωσης και εκγύμνασής.

Οι πισίνες από fiberglass είναι εύκολες στην τοποθέτηση απλές στην συντήρηση και είναι κατασκευασμένες από ισχυρά και ανθεκτικά υλικά.

Όταν επενδύετε σε πισίνα από fiberglass, έχετε μια πισίνα υψηλής αντοχής, και θα παραμείνει το στολίδι της αυλής σας μια ολόκληρη ζωή σταθερή πηγή χαλάρωσης, διασκέδασης, ομορφιάς απόλαυσης κάθε στιγμή.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς εργαζόμαστε ή πώς να ξεκινήσετε τη δημιουργία της πισίνας σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.